Leva som man lär... eller inte?!

Fröken Hallon börjar dagen med en semla i personalrummet, en kvart senare står hon framför den plikttrogna klassen och talar sig varm om tallriksmodellen, vikten av balans i kosten samt grönsaker som är extra fiberrika.

Fröken Hallon ber eleverna lista tre saker som de enkelt i vardagen kan förändra för att spara energi. Direkt efter jobbet tar hon bilen till gymmet. Efter träningen blir det en lång het dusch, hon sitter en stund i den eluppvärmda bastun och avslutar med att äta en exotisk frukt från Långtbortistan.

Fröken Hallon poängterar vikten av att komma i tid, samtidigt som hon varje morgon konsekvent snoozar 10 minuter för länge vilket i sin tur resulterar i att hon alltid måste rusa i väg med frukosten knappt nersvald, tandkrämsskum kvar i mungipan och kuddmärken på kinden.

Fröken Hallon är djupt engagerad i den biologiska mångfalden, men innerst inne önskar hon alla spindlar och getingar en grymt plågsam död.

Fröken Hallon proklamerar vikten av samarbete och öppet sinne men går omvägar för att slippa träffa mindre stimulerande kollegor. De kverulanta försöker hon hålla sig längst ifrån, liksom de som skvallrar, skrävlar samt tror på övernaturliga makter.

Kommentarer
Postat av: Lilla O

Japp, så där är vi lärare, just det här med att komma i tid är inte heller min starka grej.



Kul inlägg!

2009-02-28 @ 15:56:58
URL: http://lillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0